Tjampman's Blog

Just another WordPress.com site

VLC

VLC

VLC er en alternativ medie afpiller, som er utrolig populær, det er den efter min mening fordi den kommer indbygget med understøttelse til at afspille stort set alle video og lyd filer. Samtidigt er VLC bygget til at kunne streame disse videofiler, det gør den utrolig god til at afspille filer som ikke er færdig downloadet. De to ting sammen med en god afpilning af dvd-film gør den utrolig anbefalingsværdig.

Grunden til at jeg ikke anbefaler den som standard afspiller er dog at jeg mener den har en utrolig ringe brugerflade, især med henblik på playlister, som er helt konkret, og udseende som er mere subjektivt.

Det må dog siges, at:

  • VLC understøtter playlister, men med mindre man blot skal afspille en bestemt playliste, så er funktionaliteten rimelig ringe til at lave sine egne playlister;
  • VLC’s udseende kan ændres med forskellige skins.

Jeg bruger selv VLC som min sekundære video afspiller (jeg kunne aldrig finde på at bruge VLC som en musik afspiller), da den er god til at afspille små klip man downloader fra internettet, især til klip der er ved at downloades, men som ikke er færdige.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: