Tjampman's Blog

Just another WordPress.com site

BS.player

BS.player free

BS.player er en medie afspiller, som både spiller musik og film. Jeg bruger BS.player fordi den har et rigtig dejligt simpelt interface der virker godt til at se film med. Brugergrænsefladen er en lille firkant med simple funktioner, som fx play, stop, næste og forrige skæring samt volumen. Sagde jeg simple funktioner? Ja, men det virker. Det lille vindue, kan man så placere hvor man synes, og hvis man ser film kommer der et uafhængigt skærmareal frem som igen kan flyttes uafhængigt af brugerfladen.For at se film-klippet i fuldskærm er det lige ud af landevejen med enten et dobbeltklik eller et tryk på F-tasten.

BS.player har en playliste funktion, som man enten kan bruge manuelt ved at trække filer over i, eller man kan tilføje filer til play listen ved at højreklikke på en fil og vælge “enqueue in Bsplayer” og det virker igen ganske simpelt.

BS.player søger også efter undertekster for dig automatisk (det kan dog fravælges) således at du blot skal vælge hvilket sprog du ønsker og så downloade den. Jeg tror, at BS.player anvender filnavnet til at søge efter undertekster, så når du ripper en dvd film e.l. skal du sørger for at bruge filmens original titel.

Under installationen bliver man spurgt om BS.player selv skal installere codecs (ved du ikke hvad et codec er, så svar ja til dette punkt). Dette er både godt og skidt, codecs’ne bliver nemlig ikke gjort tilgengælig for andre programmer på din PC. Det gode er dog at det trods alt er nogen gode codecs, og jeg har ikke oplevet nogen nævnværdige problemer med afspilning af forskellige video formater jeg foretrækker dog alligevel selv at installere codecs.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: