Tjampman's Blog

Just another WordPress.com site

Google Chrome

Internet Browser

En internet browser bruges hovedsagligt til at surfe alle internettets hjemmesider med, så det er et program, der skal gøre meget lidt syn af sig selv, det skal bare virke så gnidningsfrit som muligt. Det gør Googles Chrome browser til fulde.

Samtidig formår den ved simple tiltag, at gøre hele indtastningsprocessen nemmere. Bruger du youtube ofte? I Google Chrome kan du så taste “Y” (uden anførselsestegn) og Enter, så kommer du ind på youtube. Det sker idet du taster “y”, ved Chrome, at din mest benyttede side, der starter med y, er youtube, og når du trykker Enter bekræfter du, at det er den side du vil ind på, ikke noget med at bruge piletaster eller noget. Normalt gider man ikke at bruge særlig lang tid på youtubes forside, man vil jo gerne søge efter noget. I Chrome kan man automatisk søge på en bestemt side, ved at trykke på tabulator tasten, så hvis du vil søge på youtube, så tast “y” efter fulgt af Tab. Skriv så hvad du vil søge efter. Når du trykker Enter, er det som om, du har lavet en søgning på ganske almindelig vis på youtube. Det’ smart, og det virker utrolig simpelt.

For at det med søgningen, skal virke, skal du dog mindst en gang have lavet en normal søgning på den pågældende side. Hvis du lige har fulgt mit råd og installeret Google Chrome, er du nødt til at gå ind på youtube og lave en normal søgning, før mit tip til søgning virker.

Chromes design er meget minimalistisk og går i bund og grund ud på at du skal kunne se så meget som muligt på hjemmesiden og ikke selve Chromes brugerflade.
Meget af funktionaliteten i Google Chrome er tyvstjålet fra Mozilla Firefox og den mere ukendte Opera, men i Chrome er disse funktioner blivet simplificeret og gjort ekstremt lette at bruge.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: