Tjampman's Blog

Just another WordPress.com site

Billed Organisering

Picasa
De sidste mange år har digital kameraet og kamera telefonerne, ændret vores måde at tage billleder på. fra kun at tage enkelte billeder tager vi nu nærmest et halvt hundrede billder på en aften. Det gør at mange gode billed bare bliver kopieret over på computeren uden den store opmærksomhed, og det er jo synd.
Der findes masser af værktøjer som kan bearbejde og organisere billeder, men få er så gode og simple som Google’s Picasa.Picasa viser dig med det samme et hurtig overblik over dine billeder organiseret i de mapper som de ligger i. Men det er utrolig let i programmet at udvælge sig nogen billeder som man gerne vil have samlet, fx alle billeder af børnene. Det gøres ved at kigge alle billederne igennem og så trykke på mellemrumsknappen når man ser et billed man vil have med, og når man er færdig kan man oprette (eller tilføje) et album med de billeder. Albums man laver i Picasa indeholder kun en henvisning til hvilke billeder der er med i albummet så man kan sagtens have det samme billed med flere gange uden at det kræver mere plads på computeren.Når man har organiseret sine billedr, er der også fra Picasa god mulighed for at dele dem med sine venner og bekendte. Man kan nemlig ved at trykke på en enkelt knap, vælge at ligge et enkelt billed, en enkel mappe, eller et enkelt picasa album op på internettet på googles picasaweb hjemmeside (picasaweb.google.com).
Derudover har picasa en masse advanceret billedbehnadlinsværktøjer indbygget som er gjort utrolig let anvendelige. fx kan man let gøre billedernes mørke områder lysere, rette op på skæve billeder, og selvfølgelig fjerne røde øjne, m.m.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: